Ja. Je kunt Office 365-abonnementen kopen voor zowel Mac als Windows. Office 2016 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen en Office 2016 voor Thuisgebruik en Studenten zijn ook beschikbaar voor Mac als eenmalige aankoop. Office-toepassingen die beschikbaar zijn voor Mac zijn Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote. De toepassingen Publisher en Access zijn niet beschikbaar voor Mac. De huidige versies van Office-toepassingen voor Office 365 en Office 2016 zijn beschikbaar voor Windows en Mac.